MENU

Nieuwsgierig wat Loonbedrijf Wassink voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via de website of stuur ons een what's app berichtje

Loonwerk

Wij zijn al sinds 1966 actief als loonwerkbedrijf, waarbij wij machines met vakbekwaam personeel inzetten binnen de agrarische sector.
Ons machinepark bestaat uit een grote diversiteit aan betrouwbare machines, bestuurd door vakkundig personeel.
Tevens beschikken wij over groot assortiment aan machines en werktuigen die achter de tractoren ingezet kunnen worden.
Wij houden ons bezig met de volgende werkzaamheden: bemesten, grondbewerking, grondverzorging en onderhoud, zaaien en poten, oogsten (gras, mais en graan)

Grondverzet

Grondverzet heeft alles te maken met het aanleggen van terreinen en bestratingen, het bouwrijp maken + uitgraven van bouwprojecten als stallen,woningen en bedrijfsgebouwen. Er kunnen veel werkzaamheden onder grondverzet worden verstaan, wij houden ons vooral bezig met: bestrating,bomen knippen, riolering, sloopwerkzaamheden, uitgraven bouwputsloten maaien en opschonengrond zeven.

Natuurlijk bieden wij als loon- en grondverzetbedrijf meer aan dan alleen maar loon- en grondverzet.
Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen om die reden gebruik maken van onze dienstverlening.

Overige dienstverlening

Met het verhuren (klein) grondverzetmaterieel, verzorgen van allerlei transporten en het beschikbaar stellen van onze weegbrug gaat onze dienstverlening net even iets verder. Uiteraard is het ook geen probleem puin en afval bij ons te storten. Met deze extra diensten voorzien wij in de behoefte van zowel bedrijven als particulieren en zijn wij in staat alles te verzorgen op het gebied van loon- en grondverzet.

Wij beschikken over de juiste machines en gekwalificeerd personeel.

Laatste nieuws